Όλα στο τραπέζι...

Από gazzetta.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Φράνκ Άρνσεν όπου και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Από το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του γενικού αρχηγού και τις μεταγραφές μέχρι τις ανανεώσεις των συμβολαίων.
Πηγή: gazzetta.gr
Όλα στο τραπέζι...

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συναντήθηκε σήμερα στο Μακεδονία Παλλάς με τον πρόεδρο, και τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, όπου και συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στον Δικέφαλο υπάρχει η πίστη πως από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα γίνει μια νέα αρχή και η ομάδα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

«Πράσινο φως» για τα μεταγραφικά

Ο Φράνκ Άρνεσεν ανέλυσε στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ το πλάνο του για τα μεταγραφικά και τις επαφές που είχε στο εξωτερικό. Πρώτη προτεραιότητα για τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου είναι η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα σε άμυνα (στόπερ) και κέντρο (10αρι). Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την συγκατάθεσή του για να τρέξουν οι δύο υποθέσεις και να έρθουν άμεσα οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη.

«Κλείνουν» Τζιόλη και Βίτορ

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε ήταν οι ανανεώσεις συμβολαίων. Στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τους Μιγκέλ Βίτορ και Αλέξανδρο Τζιόλη καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Στην Τούμπα θέλουν να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές καθώς έχουν εκτιμηθεί οι ικανότητες τους από Τούντορ και Άρνεσεν. Οι Θεσσαλονικείς θα προτείνουν στον Κατερινιώτη μέσο ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Το παίρνει πάνω του

Τέλος συζητήθηκε και το θέμα του γενικού αρχηγού με τον Ιβάν Σαββίδη να παίρνει την υπόθεση πάνω ενημερώνοντας τα στελέχη της ΠΑΕ πως τις επόμενες ώρες θα έχει πάρει την τελική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κέρκυρα χωρίς να επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ ο Τάσος Κάκος αναμένεται να βρεθεί αύριο στην Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...