Ο Μιχάλης Λεοντιάδης στο pregame event του PAOK FC Official Store

Από paokfc.gr: Όταν έρχεσαι από μακριά πρέπει να θυμάσαι το δρόμο που διένυσες για να μπορείς να συνεχίσεις.
Πηγή: paokfc.gr
Ο Μιχάλης Λεοντιάδης στο pregame event του PAOK FC Official Store

Μνήμη και τιμή είναι οι δικοί σου περήφανοι τίτλοι. Άνθρωποι που είχαν την τιμή να φορέσουν το Δικέφαλο στο στήθος , τιμούν και τιμώνται από όσους αγαπούν τα τέσσερα ιερά γράμματα.

 Και είναι εδώ για μια φωτογραφία, μια προσωπική αφιέρωση, για να γίνεται η μνήμη δύναμη, η τιμή πράξη και η συνέχεια αγώνας όλων μαζί, νεότερων και μεγαλύτερων. Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο λαός του από την Πόλη και τους πρώτους πρόσφυγες μέχρι την όποια άκρη του κόσμου καλέσει η τύχη τον πιο ταξιδιάρη λαό της Ευρώπης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο ξύλινο σπιτάκι μπροστά από την μπουτίκ ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα υπογράφει αυτόγραφα και θα φωτογραφίζεται με όσους παλιούς θέλουν να θυμούνται κι όσους νέους θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο για την ιστορία του συλλόγου.

Η αρχή έγινε με τους παλαίμαχος ποδοσφαιριστές Φιλώτα Πέλλιο και Γιώργο Σκαρτάδο ενώ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, κοντά στους φίλους της ομάδας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Λεοντιάδης, ο οποίος τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα από το 1987 έως το 1993 με 132 συμμετοχές και 12 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...