Ο Μπέντνερ κι η προοπτική του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Τον ΠΑΟΚ, ως πιθανό προορισμό του Νίκλας Μπέντνερ αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, μιας και ο Δανός δε φαίνεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βόλσφμπουργκ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Μπέντνερ κι η προοπτική του ΠΑΟΚ

Η ιστοσελίδα 90min.com, αφού πρώτα κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του 27χρονου παίκτη που έχει πάρει την κατιούσα αλλά και στις ελάχιστες συμμετοχές του με τη φανέλα της Βόλσφμπουργκ, κάνει λόγο για πέντε πιθανούς προορισμούς του τον προσεχή Ιανουάριο.

Ενα από αυτούς είναι και ο ΠΑΟΚ, άλλωστε και το καλοκαίρι το όνομα του Μπέντνερ είχε απασχολήσει τον Φρανκ Άρνεσεν.

Το άρθρο αναφέρει σχετικά: «μια αλλαγή σε ένα πρωτάθλημα με περισσότερη ηρεμία και χωρίς έντονο ανταγωνισμό, θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά οφέλη για τον Νίκλας Μπέντνερ, έτσι ώστε να επαναφέρει την καριέρα του στη σωστή πορεία. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό. Ήδη το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εξέφρασε συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Δανό και θα μπορούσε να το επαναλάβει τώρα το χειμώνα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπέντνερ θα βρει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κάτ που σίγουρα δεν είναι και η χειρότερη προοπτική...».

Η μεταγραφή επιθετικού πάντως δεν είναι στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας για τον Φρανκ Άρνεσεν. Λογικά δε θα απασχολήσει καν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου κύριοι στόχοι είναι ένας στόπερ και ένα επιτελικό χαφ.

Διαβάστε ακόμη...