«Ηγέτης Μακ, πίστωση σε Σάμπο»

Από paokrevolution.net: Δηλώσεις στην εφημερίδα Metrosport έκανε ο Γιόζεφ Κόσλει, ο βετεράνος πλέον Σλοβάκος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λάρισας.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ηγέτης Μακ, πίστωση σε Σάμπο»

Ο κ. Κόσλει, εξήρε την αγωνιστική προσφορά του Μακ, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Σάμπο.

Ο Γιόζεφ Κόσλει είπε για τον Μακ: «Έχει πολλά προσόντα και τα δείχνει μέσα στο γήπεδο. Στον ΠΑΟΚ αναγεννήθηκε και αυτό φαίνεται από τα γκολ που πετυχαίνει. Στην Γερμανία δεν είχε πετύχει τόσα πολλά γκολ. Με τον ΠΑΟΚ είναι πρώτος σκόρερ, ενώ ανέβασε την απόδοσή του και στην εθνική ομάδα. Ήταν θετικό για την εθνική που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Μακ. Η Σλοβακία είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της στα τελικά του ευρωπαικού πρωταθλήματος. Παλαιότερα ήταν η Τσεχοσλοβακία που κατέκτησε το τρόπαιο, όμως μετά την διάσπαση, η Σλοβακία πάει για πρώτη φορά στα τελικά».

- Είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει και ο ηγέτης της ομάδας;
«Το πιστεύω. Έχει όλα τα προσόντα. Έχει πετύχει 11 γκολ με τον ΠΑΟΚ και μπορεί πολλά περισσότερα. Έχει χάσει βεβαίως κι αρκετά. Όμως, η πορεία της εθνικής θα τον βοηθήσει να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να βοηθήσει περισσότερο και τον ΠΑΟΚ που δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τον βοηθά περισσότερο η ταχύτητα του. Μπράβο στον Μακ και μπράβο στον ΠΑΟΚ που τον αξιοποιεί".

- Ο Σάμπο γιατί δεν κατάφερε να δείξει αρκετά από τα αγωνιστικά στοιχεία του μέχρι σήμερα;
«Τον πιστεύω τον Σάμπο, είναι πολύ καλός παίκτης. Απλά δεν μπόρεσε μέχρι τώρα, να προσαρμοστεί στην αλλαγή περιβάλλοντος. Αν προσέξατε, προσπαθεί πολύ. Είναι άλλο το βάρος της φανέλας της Σπάρτακ Τρνάβα κι άλλο το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Στην Θεσσαλονίκη, αισθάνεται μεγαλύτερη πίεση. Στην Τρνάβα έπαιζε και ως δεξί μπακ και ως 8άρι και ως χαφ. Το ίδιο και στην εθνική. Δώστε του λίγο χρόνο, για να δείξει στοιχεία από την αξία του. Είναι η πρώτη φορά που πήρε μεταγραφή εκτός Σλοβακίας και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σύντομα. Όμως τον πιστεύω ότι θα δείξει πολλά

Διαβάστε ακόμη...