Ο Σιμιτζόγλου ζήτησε το βούλευμα για το «Κoriopolis»

Από soccerplus.gr: Mπορεί το μέλλον των 85 ατόμων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «Koriopolis» με τους στημένους αγώνες του 2011 να κριθεί σε ποινικό επίπεδο στις δικαστικές αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις.
Πηγή: soccerplus.gr
Ο Σιμιτζόγλου ζήτησε το βούλευμα για το «Κoriopolis»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιρικός (και αθλητικός) εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει από το Εφετείο Αθηνών να του δοθεί το σχετικό αντίγραφο του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών.

Ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης δεν είναι άλλος από το να δει αν συντρέχουν λόγοι να ασκήσει διώξεις κατά προσώπων που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο.

Τέτοια περίπτωση είναι μεταξύ άλλων αυτή του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης και της Σούπερ Λιγκ, Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος είναι εκ των κατηγορουμένων για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Πιθανότατα το βούλευμα των 5,500 σελίδων θα φτάσει στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εντός Νοεμβρίου κι αφού το μελετήσει, θα αποφασίσει αν καλέσει να λογοδοτήσουν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη...