Πολύ κακό για τον Κάκο!

Από inpaok.com: Το πόσο ανοχύρωτος είναι ο ΠΑΟΚ στο εσωτερικό του, αποδεικνύεται από την υπόθεση του Τάσου Κάκου.
Πηγή: inpaok.com
Πολύ κακό για τον Κάκο!

Το θέμα με τον πρώην διεθνή διαιτητή ήταν αρκετό για να προκαλέσει σεισμό πολλών ρίχτερ σε τομείς όπως η ενότητα και η συνοχή του οργανισμού που με τόσο κόπο και προσπάθεια χτίζεται επί τρία χρόνια στην Τούμπα. Λες και ο Κάκος είναι η τελευταία λύση επί της γης για τον ΠΑΟΚ.

Ένα θέμα που θα μπορούσε να λήξει σε λιγότερο από μια ώρα αν υπήρχαν προσωπικότητες στην ΠΑΕ, έχει εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του Δικεφάλου που δεν θέλουν να δούνε και να επισημάνουν όσοι βολεύονται από την κατάσταση.

Είναι πολύ βολικό για όλα να φταίει ο Σαββίδης και όλοι οι υπόλοιποι να ζούνε τον μήνα του... μέλιτος στην Τούμπα. Για να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τους εχθρούς του χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για την οποία λίγοι νοιάζονται στην Τούμπα. Οι υπόλοιποι περιμένουν να τελειώσει ο μήνας για να... φουσκώσει ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Γνωρίζουμε ότι λίγοι αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτοί οι λίγοι σήμερα, αύριο θα είναι αμέτρητοι και η αντίδραση τους ίσως αποτελέσει τη λύση στα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Αν δεν διαγνωστεί ένα πρόβλημα είναι αδύνατον να λυθεί. Μέχρι τότε, υπομονή.

Διαβάστε ακόμη...