Για αυτό δεν θέλουν τον Κάκο (videos)

Από inpaok.com: Κάθετα αρνητικοί με την πρόσληψη του Τάσου Κάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Για αυτό δεν θέλουν τον Κάκο (videos)

Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. καθώς οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων», δεν έχουν συγχωρήσει κάποιες από τις διαιτησίες του, σε σημαντικούς αγώνες του Δικεφάλου, εκεί όπου ο Κερκυραίος στέρησε όχι μόνο βαθμούς αλλά και μεγάλους στόχους από τον ΠΑΟΚ, όπως η πρόκριση στο Champions League. Ο λόγος για τους αγώνες κυρίως στα play off του 2008/2009, απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έκριναν τόσα πολλά αλλά η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, δεν πήρε τίποτα από αυτούς, λόγω του Κάκου.

Διότι πριν... θυμώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Κάκος είχε καταφέρει να εκνευρίσει τον πιο ήρεμο ίσως ποδοσφαιριστή που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Έχει μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Ολιβιέ Σορλέν! Ο Γάλλος σε ένα ματς κλειδί για το μέλλον της ομάδας δέχτηκε σε μία φάση δύο κίτρινες, η πρώτη για φάουλ και η δεύτερη για ειρωνικό χειροκρότημα του Σορλέν, και κάπως έτσι έσβηναν τα όνειρα του ΠΑΟΚ o oποίος με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Νωρίτερα ο Κάκος είχε ακυρώσει γκολ του Μπλάνκο αλλά δεν είχε δει και χέρι του Καφέ στο 1-0 του Τζιμπούρ.

Μετά τον αγώνα ο Φερνάντο Σάντος αρκετά θυμωμένος δήλωνε για τον... άρχοντα της αναμέτρησης: «Δεν ξέρω αν ο διαιτητής έχει προηγούμενα με τον ΠΑΟΚ. Απλά νομίζω ότι είναι κάπως άδικο για μία ομάδα που κάνει τόση προσπάθεια τόσους μήνες έχει κάνει μία καταπληκτική δουλειά και μετά μπαίνοντας στα πλέι οφ όπου από την αρχή είχαμε εκφράσει την αντίθεσή μας, φάνηκε ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ να πάει ψηλά. Δεν εννοώ τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αν το χειροκρότημα του Σορλέν δεν έχει ξανασυμβεί σ" άλλο παιχνίδι να το πείτε. Αν γινόταν αυτό σε όλους τους αγώνες δεν θα τελείωναν λόγω των αποβολών. Αν σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν κόκκινη κάρτα, σε κάθε ματς θα έβγαιναν 4-5 κόκκινες κάρτες και τα ματς δεν θα τελείωναν».

Θυμηθείτε εδώ τον αγώνα και την αποβολή του Σορλέν:

«Αυτός ο διαιτητής νομίζει ότι είναι ο Κολίνα αλλά Κολίνα είναι μόνο ένας. Ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι και λειτούργησε για δικό του όφελος και εις βάρος των ποδοσφαιριστών. Είναι π... γιος!». Αυτή η δήλωση ανήκει στον Γκαρσία και... Κολίνα ήταν ο Κάκος. Σε εκείνο τον αγώνα το 2009 που είχε προηγηθεί της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο Γκαρσία ήταν όλος ο ΠΑΟΚ στην μεσαία περιοχή, όμως ο Κάκος τον απέβαλε για αγκωνιά στον Σιμάο. Βέβαια δεν έκανε το ίδιο και στον παίκτη του Παναθηναϊκού, που επίσης χτύπησε τον Ουρουγουανό (αφού πρώτα έκανε επικίνδυνη προβολή) αλλά τα έβαλε και με ένα ball boy στην Τούμπα.

Αργότερα ο Κάκος αδίκησε και σε άλλα ματς τον ΠΑΟΚ όπως σ' ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-11, όπου δεν απέβαλε τον «Τζιμπούρ» που έκανε δολοφονικό τάκλιν στον Γκαρσία αλλά και σε άλλα είχε άψογες διαιτησίες.

Ωστόσο ήταν πλέον αργά. Οι φάσεις ειδικά στα ματς των play off την σεζόν 2008-2009, δεν έσβησαν ποτέ από την μνήμη των ΠΑΟΚτσήδων, που δεν ξεχνάνε εύκολα.

Διαβάστε ακόμη...