Εφραιμίδης vs Εφραιμίδης

απο inpaok.com : Ο Δημήτρης Εφραιμίδης (ακραίος του ΠΑΟΚ) και ο Νικήτας Εφραιμίδης (λίμπερο του Παμβοχαϊκού) θα δώσουν την 7η μονομαχία τους στην Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Εφραιμίδης vs Εφραιμίδης

Στις προηγούμενες ο Δημήτρης έχει πανηγυρίσει 4 φορές και ο Νικήτας 2 φορές. Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης, οι γονείς τους Δήμητρα και Παναγιώτης πάντα τέτοια μέρα μπαίνουν σε δίλημμα: «Δεν ξέρουν ποιον να υποστηρίξουν αλλά συνήθως είναι με την πιο αδύναμη ομάδα.

Θεωρητικά εμείς είμαστε το φαβορί και ο Παμβοχαϊκός είναι ο πιο αδύναμος οπότε θα είναι με το μέρος του Νικήτα», λέει με χιούμορ ο Δημήτρης την ώρα που έψαχνε να αγοράσει επιγονατίδες για τον αδελφό του που μέσα από το πούλμαν του Παμβοχαικού του έδωσε παραγγελία για να του αγοράσει τις αγαπημένες του επιγονατίδες.

«Δεν θα νικήσουμε εύκολα. Θα ζοριστούμε γιατί ο Παμβοχαϊκός έχει δυναμώσει πολύ και έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως έχουμε άλλους στόχους και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να τονωθεί το ηθικό μας πριν την Τρεντίνο», είπε ο Δημήτρης.

Ο Νικήτας Εφραιμίδης είπε από την πλευρά του: «Σίγουρα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Κι εμείς έχουμε καλή ομάδα και στην καλή μας μέρα μπορούμε να του κάνουμε τη ζημιά. Θέλουμε να μας βγει η τακτική μας, μετά όλα μπορούν να γίνουν. Με τον Δημήτρη ήμασταν 7 χρόνια μαζί στον Ηρακλή και τώρα παίζουμε για 7η φορά αντίπαλοι. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν οικογένεια και σαν αδέλφια αλλά στον αγώνα θέλει ο καθένας τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...