Η ανασφάλεια του Μακ, ο Μαλεζάς και οι αλλαγές που θέλει ο ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Καραγεωργίου, πρώην προπονητής της Ένωση Νέων Παραλιμνίου , αφού λίγες πρίν λύθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κύπρου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 .
Πηγή: arenafm.gr
Η ανασφάλεια του Μακ, ο Μαλεζάς και οι αλλαγές που θέλει ο ΠΑΟΚ

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και την νέα προσπάθεια που γίνεται, τον Ρικάρντο Κόστα, τον Στέλλιο Μαλεζά και την γενικότερη φετινή του εικόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

Για τον ΠΑΟΚ: «Κάνανε μια καινούργια προσπάθεια αλλά μέχρι στιγμής δεν πάνε καλά τα πράγματα και σίγουρα είναι άσχημο και για τον κόσμο αλλά και για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Για τον Ρικάρντο Κόστα αλλά και τον Μαλεζά: «Από την πρώτη μέρα που ήρθε αυτό το παιδί είχε πάρα πολλά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ στην θέση αυτή πάντως έχει αρκετούς παίκτες. Ο Μαλεζάς μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο αλλά δίπλα του πρέπει να μπει ένα παιδί γρήγορο. Όσες φορές έπαιξε ήταν σταθερός».

Για το 3-5-2 του Τούντορ: «Τα συστήματα έχουν πολύ μικρό ρόλο, τα συστήματα τα κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Αν οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί μπορούν να παίξουν σε όλα τα συστήματα. Οι αλλαγές πάντως θέλουν χρόνο, δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να δέσει καλά ένα σύστημα».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Βρέθηκα στο γήπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Έλειπε η φρεσκάδα, ο δυναμισμός. Ίσως νόμιζαν ότι θα κερδίσουν εύκολα αυτό το παιχνίδι, έπαιξε σίγουρα ρόλο η κούραση αλλά και οι πολλές αλλαγές που γίνονται. Μόνο ο Ροντρίγκες ξεχώρισε ο οποίος πάλευε ουσιαστικά μόνος του. Ο Μακ όταν φτάνει κοντά στην περιοχή έχει μια ανασφάλεια και δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Γενικότερο ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου: «Ένα χρόνο ήμουνα εκεί, μια καλή γνωριμία, μια καλή περιπέτεια, οι αναμνήσεις είναι σίγουρα καλές. Τον τελευταίο καιρό δεν μας βγήκαν κάποια παιχνίδια και υπήρχε μια έξτρα πίεση στην ομάδα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Μάλλον οι άνθρωποι νόμιζαν ότι η ομάδα μπορεί να μπει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά δεν μπορεί, τους το είπα ξεκάθαρα. Άμα πιστεύετε ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει πιο ψηλά και έχετε πρόβλημα με εμένα ,βρείτε κάποιον άλλον προπονητή. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Πάντως οι ομάδες είναι συγκεκριμένες και δύσκολα αλλάζει αυτό. Είναι ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, ο Απόλλων και η ΑΕΛ. Αυτά τα εισιτήρια είναι στάνταρ, αυτές οι ομάδες έχουν και μπάτζετ αλλά και κόσμο, για να κάνει μια ομάδα το βήμα παραπάνω είναι θαύμα ».

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο: « Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και έχουν δώσει μεγάλο βάρος στην τεχνική. Απουσιάζει η δύναμη, λείπει ο επαγγελματισμός, δεν δουλεύουν το σώματα τους όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμη...