«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για 3-5-2»

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιασεμής Γιασεμάκης. Από metrosport.gr: Ο Γιασεμάκης, που διαδέχτηκε τον Νίκο Καραγεωγίου στον πάγκο του Παραλιμνίου, μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και το αν το 3-5-2 ταιριάζει στην ομάδα του Ιγκορ Τουντορ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για 3-5-2»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Είναι ακόμα στο ψάξιμο, νέα φιλοσοφία, νέος προπονητής πολλές αλλαγές παικτών, χτίζει ακόμα κορμό»

Για τον Τούντορ και το 3-5-2: «Πιστεύω ότι κάθε τακτική που ακολουθεί ο προπονητής έχει και αμυντικό και επιθετικό κομμάτι. Ίσως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να παίξει το σύστημα που θέλει ο Τούντορ. Ίσως πάλι, να τα έχουν και να μην τα έχουν βγάλει ακόμα»

Ο προπονητής όταν πηγαίνει σε μια ομάδα αξιολογεί το εκάστοτε υλικό της ομάδας του και κάνει τις προσθήκες του. Εγώ θα προσπαθούσα να παίξω ένα σύστημα αλλά αν δω ότι δεν μου ταιριάζει θα κοιτάξω να έχω και ένα δεύτερο πλάνο»

Για τις φετινές μεταγραφές: «Δεν έχει κάνει κάποιος τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα συνόλου και είναι σε περίοδο προσαρμογής. Αν γίνει ένα πλάνο τριετίας θα γίνει μια σωστή ομάδα. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια διώξε, φέρε».

Ακούστε όσα είπε ο Γιασεμής Γιασεμάκης στο Metropolis 95,5 

Διαβάστε ακόμη...