«Ο Σόφο ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στον Arena fm 89,4 και ανάμεσα στα άλλα τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Σόφο ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ»

Για τη στήριξη του Σαββίδη στο μπάσκετ: «Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθά με τρόπο, που αν δεν υπήρχε, θα διακυβεύονταν ο ΠΑΟΚ ως εταιρία. Η προσφορά του είναι ζωτικής σημασίας.

Υπάρχουν άνθρωποι που μας στηρίζουν φανατικά. Όχι μόνο οι μεγάλες χορηγίες, αλλά και μικρές που είναι οξυγόνο. Νιώθουμε χαρούμενοι και υποχρεωμένοι που είναι μαζί μας».

Για τη νίκη επί της Λιέτουβος: «Σίγουρα αν χανόταν αυτό το ματς, τα πράγματα θα δυσκόλευαν. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, είμαστε σε τροχιά πρόκρισης, έχουμε δύσκολα ματς με Σαράτοφ και Ζενίτ, αλλά δεν είναι ομάδες που δεν μπορούμε να τις νικήσουμε στην έδρα μας».

Για τον Σχορτσιανίτη: «Η παρουσία του Σοφοκλή απελευθερώνει ένα μεγάλο κομμάτι από το περιφερειακό παιχνίδι, ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και στην περιφέρεια και νομίζω ότι θα έχουμε επιτυχίες».

Για τον Χάτσερ: «Κάποιοι βιάστηκαν να πουν διάφορα για την ομάδα και τους παίκτες. Για τον Χάτσερ είπαν ότι είναι μέτριος, αλλά τώρα βλέπουμε την εξέλιξη. Ήθελε πάρα πολύ να έρθει στην ομάδα και βλέπουμε ότι παίζει πάρα πολύ καλά»

Για το πρωτάθλημα: «Στο πρωτάθλημα σαλπίζουμε αντεπίθεση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχουμε καιρό να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη...