Γιατί δεν πήγε ποτέ στον ΠΑΟΚ…

Από gazzetta.gr: Ο Μάρτον Φούλοπ ταξιδεύει στη γειτονιά των αγγέλων και ο μάνατζέρ του, Τάσος Παπαδόπουλος, θυμάται το ξαφνικό «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Γιατί δεν πήγε ποτέ στον ΠΑΟΚ…

Το Δεκέμβριο του 2013, ο ΠΑΟΚ (ξανά) αναζητούσε τερματοφύλακα με τα καμώματα του Χακόμπο να έχουν τρελάνει τον Στέφενς. Οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Μαγυάρου γκολκίπερ κρατήθηκαν μυστικές για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μάλιστα όταν βγήκαν στη δημοσιότητα, κάπου στα μέσα Ιανουαρίου, το θέμα είχε κλείσει αρνητικά και για τις δύο πλευρές, με τον ΠΑΟΚ να καταλήγει τελικά στον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Ο λόγος για τον οποίο ακυρώθηκε η μεταγραφή του Φούλοπ στον ΠΑΟΚ ήταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από τον Ιούνιο του 2013, όταν είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο και μάλιστα είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο χέρι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να δώσουν μια δεύτερη, μετά τον Αστέρα Τρίπολης, ευκαιρία στον Ούγγρο τερματοφύλακα παρότι ήταν γνωστά τα προβλήματα υγείας. Ο Φούλοπ, μετά την επέμβαση, έκανε ατομικές προπονήσεις και ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο μάνατζερ του είχαν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Είχαν δώσει τα χέρια με τον τότε πρόεδρο, Ζήση Βρύζα, κι ο Φούλοπ ειδοποιήθηκε για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Όμως, μια μέρα πριν μπει στο αεροπλάνο ο πατέρας του τηλεφώνησε στους Ελληνες εκπροσώπους του και ζήτησε να ακυρώσουν τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Τα νέα προβλήματα που είχαν προκύψει στην υγεία του δεν επέτρεψαν ποτέ στον Ούγγρο τερματοφύλακα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να αγωνιστεί σε μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Δύο χρόνια πριν είχα ολοκληρώσει τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ. Τα συμβόλαια ήταν έτοιμα και το όνειρο σου να παίξεις σε ένα σύλλογο αυτού του επιπέδου. Μια μέρα πριν πετάξεις για τη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας σου μας τηλεφώνησε και ακύρωσε την συμφωνία εξαιτίας των προβλημάτων υγείας. Ήμουν τόσο τσατισμένος που όλα διαλυόταν. Στη συνέχεια μου είπαν ότι πρέπει να παλέψεις ξανά για τη ζωή σου. Ενοιωσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος στη γη.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, έχασες τη μεγάλη μάχη. Μου δίδαξες το πιο σημαντικό μάθημα φίλε μου: η ίδια η ζωή είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρτν Φούλοπ. Θα σε θυμόμαστε για πάντα...», έγραψε στο Instagram ο Ελληνας μάνατζερ, Τάσος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που είχε διαπραγματευτεί τότε για τη μεταγραφή του Φούλοπ στον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...