Διαδοχικές συναντήσεις Ιβαν με συνεργάτες

Από metrosport.gr: Ο Σαββίδης έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Αρνεσεν και στην συνέχεια θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Πηγή: metrosport.gr
Διαδοχικές συναντήσεις Ιβαν με συνεργάτες

Πρόθεσή του, όπως ανέφεραν στο metrosport.gr στενοί του συνεργάτες, είναι μετά το τέλος του αγώνα να μιλήσει και με τον Ιγκόρ Τούντορ παρουσία του Αρνεσεν. Ο στόχος είναι να ακούσει τις απόψεις του προπονητή για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια και να ζητήσει να ενταθούν οι προσπάθειες από όλους, για να αναρριχηθεί ο Δικέφαλος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και παράλληλα να συνεχίσει την πορεία του στο κύπελλο.

Ο Σαββίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να συναντηθεί, παρουσία και του Αρνεσεν, με όλους τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Παράλληλα τον Σαββίδη αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά και το θέμα της στελέχωσης της ομάδας με έναν άνθρωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να δοθεί το χρίσμα, σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ και πως θα βοηθήσει αποτελεσματικά τον Τούντορ και τους παίκτες στην καθημερινότητά τους.

Ουσιαστικά ο Σαββίδης με την σημερινή του παρουσία και τις διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει πριν και μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, θα κληθεί να καταλήξει σε αποφάσεις για ενέργειες που θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...