Ανασύνταξη τώρα!

Από paokweb.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Ευρώπης, μετά τη χθεσινή του ήττα στο Κρασνοντάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Πηγή: paokweb.gr
Ανασύνταξη τώρα!

Πλέον, πρέπει να ρίξει όλο του το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου κι εκεί έχει μείνει αρκετά πίσω από το ρεαλιστικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τη δεύτερη θέση. Ήταν, άλλωστε, φανερό από την αρχή ότι η είσοδος στους ομίλους αρκούσε για το «Δικέφαλο», όπως δήλωνε ο Ίγκορ Τούντορ.

Το κλισέ της «επιτακτικής ανάγκης» της νίκης κόντρα στον Πανθρακικό για τη 10η αγωνιστική της Super League είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 13 ολόκληρους βαθμούς (27 με 14) μακριά από την κορυφή και το πιο σημαντικό, εκτός της πρώτης πεντάδας. Εκτός της ευρωπαϊκής του ήττας, προέρχεται κι από μια ανεπιτυχή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, που έφερε πίκρα στον κόσμο του, ειδικά από την ανατροπή του 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Μπροστά του θα βρει, για δεύτερη φορά, την ομάδα της Κομοτηνής, μετά τη νίκη του με 2-0 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, την οποία και καλείται να επαναλάβει για το πρωτάθλημα. Ο Ίγκορ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τώρα στους Μπερμπατοφ, Κάτσε και Λέοβατς, ενώ επανέρχεται ο τιμωρημένος στην Ευρώπη, Ζάιρο και κρίνεται του Βίτορ.

Νίκη και μόνο νίκη, λοιπόν, για το «Δικέφαλο», προκειμένου να κάνει την αρχή ενός σερί θετικών αποτελεσμάτων σε ένα πιο βατό πρόγραμμα, που «ανοίγεται» μπροστά του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...