«Η Ρωσία… άρρωστη με τον ΠΑΟΚ»

Aπό thessports.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ έκανε μία σύντομη δήλωση στον OTE TV, σχολιάζοντας το αποψινό ματς, αλλά κυρίως την έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου στο γήπεδο.
Πηγή: thessports.gr
«Η Ρωσία… άρρωστη με τον ΠΑΟΚ»

Αρχικά ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση. Και ήρθα σήμερα εδώ για να είμαι μαζί με τα παιδιά, μαζί με τους φιλάθλους. Έχουν έρθει επρισσότεροι από 1500 φίλαθλοι από τη Ρωσία. Οι Έλληνες στη Ρωσία δείχνουν πόσο αγαπούν τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε».

Για το ότι υπάρχει τόσομεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο ανέφερε: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί οι ιδέες και οι σκέψεις μου υλοποιούνται. Αυτό δείχνει ότι όλοι εμείς οι Έλληνες των πρώην σοβιετικών χωρών αγαπάμε την Ελλάδα και βέβαια τον ΠΑΟΚ. Για μας είναι σημαντικό που όταν έγινε η κλήρωση με την Κρασνοντάρ μπορέσαμε να φέρουμε τόσο κόσμο εδώ. Υπήρχαν διπλάσιοι που ήθελαν να έρθουν. Ηρθαν τόσοι κι άλλοι τόσοι έμειναν παραπονεμένοι και είμαι χαρούμενος που η Ρωσία είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ. Είναι βασικός μας στόχος ο ΠΟΑΟΚ να βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση ο παγκόσμιος ποντιακός ελληνισμός θα είναι με τον ΠΑΟΚ».

 

Διαβάστε ακόμη...