Πρόστιμο μαμούθ της ΕΕΑ σε Μαρινάκη!

Από sdna.gr: Με ψήφους 4-3 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θα του επιβληθεί το βαρύτερο δυνατό πρόστιμο.
Πηγή: sdna.gr
Πρόστιμο μαμούθ της ΕΕΑ σε Μαρινάκη!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε η ψήφος του προέδρου της επιτροπής, Κωνσταντίνου Παπαλάκη.

Αναλυτικά...

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά από σχετικό υπόμνημα που είχε καταθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 22 Οκτωβρίου για να δώσει εξηγήσεις (μετά από αναβολή που είχε πάρει στις 24/9), κλήθηκε να αποφασίσει αν όντως ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό. Τα μέλη της επιτροπής ισοψήφισαν (3-3), ωστόσο η ψήφος του προέδρου, που προσμετρείται ως διπλή, έβγαλε την απόφαση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εναντίον ψήφισαν και τα μέλη, Ειρήνη Μαρούπα και Γεώργιος Βάμβουκας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στον Βαγγέλη Μαρινάκη θα επιβληθεί το μέγιστο δυνατό πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει η συγκεκριμένη επιτροπή, ύψους 300.000 ευρώ.

Πλέον, επιβεβαιώνεται και με επίσημη απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και αν θα υπάρξει κάποια επίπτωση ως προς την ιδιότητά του, δηλαδή αν μπορεί να διατηρήσει επισήμως τη θέση του ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμη...