Γαλλία με πρόβλημα ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.gr: Στην πόλη Τουρ της Γαλλίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα του ΠΑΟΚ που για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας  την Τετάρτη 4/11 και ώρα 21:30 (ΟΤΕ-ΤV) την τοπική ομάδα.
Πηγή: inpaok.gr
Γαλλία με πρόβλημα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο μαζί με την βελγικό Νόλικο Μαασέικ, την γαλλική Τουρ και την ιταλική Τρεντίνο .

Στην εφετινή διοργάνωση θα αγωνιστούν 28 ομάδες σε 7 ομίλους και θα προκριθούν στην Β΄φάση οι πρώτες των ομίλων οι πέντε δεύτερες και απ΄ευθείας μέχρι τα τελικά η διοργανώτρια του φάιναλ-4.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχώρησε την Τρίτη το πρωί με προορισμό το αεροδρόμιο της Μποβέ. Από εκεί οδικώς ταξίδεψε για την πόλη Τουρ. Ο Δικέφαλος θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας στις 19:15 καθώς για τότε είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των ασπρόμαυρων.

Δυστυχώς για τον  Νικολάι Ζελιάσκοφ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Πέτρος Πέτρογλου που μία ημέρα πριν και από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει ένα ατύχημα. Στην προπόνηση με τα βάρη γλίστρησε το στρώμα και ο έμπειρος ακραίος τραυματίστηκε στα πόδια ευτυχώς ελαφριά. Του έγιναν ράμματα και αν και ακολούθησε κανονικά την αποστολή πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη...