«Ο Μπερμπάτοφ και ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο μάνατζερ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Εμίλ Ντάντσεφ έδωσε μία συνέντευξη και μίλησε για διάφορα θέματα τόσο για το παρόν του Βούλγαρου σταρ στον ΠΑΟΚ, όσο και για το σπουδαίο παρελθόν του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αναφέρθηκε και στο μέλλον του...
Πηγή: inpaok.com
«Ο Μπερμπάτοφ και ο ΠΑΟΚ»

Ο Ντάντσεφ αρχικά εξήγησε ότι: «Ο Μπερμπάτοφ έχει στόχους με τον ΠΑΟΚ, ένας από αυτούς είναι και η Ευρώπη και θέλει να τους πετύχει.

Δεν είναι θέμα του συμβολαίου του, πόσα μπόνους θα πάρει, αλλά είναι κάτι προσωπικό το οποίο ο Μίτκο το κυνηγάει», υποστήριξε ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός υπέστη μία θλάση α" βαθμού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 25/10 και τέθηκε νοκ άουτ για κάποια ματς. Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, αλλά μάλλον αισθάνεται καλύτερα καθώς στο βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι... ίσως να ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Ρωσία!

«Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα εναντίον της Κρασνοντάρ για το Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε ο Ντάντσεφ και μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί!

Ποιος είναι ο ρόλος του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ και γιατί επέλεξε τον «Δικέφαλο» και όχι την Άστον Βίλα;

«Επέλεξε τον ΠΑΟΚ, επειδή είναι κοντά στη Βουλγαρία, και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης έδειξε εξαιρετική υπομονή και επιμονή. Με την Άστον Βίλα υπήρχαν αποκλίσεις στο συμβόλαιο και απόσταση στο οικονομικό, ο Μίτκο περίμενε κάτι καλύτερο, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα», εξήγησε ο Ντάντσεφ.

«Ο Μπερμπάτοφ δεν έκανε λάθος με την απόφασή του. Στην Αγγλία όλοι τον σέβονται.

Τώρα είναι στον στο ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνον ένας παίκτης, αλλά βοηθάει και καθοδηγεί τον προπονητή της ομάδας. Έχει μια παγκόσμια αποστολή...».

Ο Ντάντσεφ επανέλαβε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί η απόφαση για την επόμενη μέρα μετά το τέλος της καριέρας του Μπερμπάτοφ: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα κάνει μετά το τέλος της καριέρας του».

Τέλος χαρακτήρισε τη ζωή του Μίτκο «πολλαπλών κατευθύνσεων» και τόνισε ότι σε ένα χρόνο θα ξεκινήσει η ποδοσφαιρική ακαδημία του Μπερμπάτοφ στη Σόφια και εκεί θέλει να έχει ενεργό ρόλο: «Τα πράγματα είναι προχωρημένα. Ελπίζουμε ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα ξεκινήσουμε την Ακαδημία. Είναι κάτι φιλόδοξο και αφορά παιδιά ηλικίας 12-15 ετών».

Διαβάστε ακόμη...