Η… διευκρίνιση του Τούντορ

Από thessports.gr: Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του Ίγκορ Τούντορ στη χθεσινή συνέντυεξη Τύπου συζητήθηκαν. Και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετά σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων αρνητικά, για όσα είπε ο Κροάτης.
Πηγή: thessports.gr
Η… διευκρίνιση του Τούντορ

Ο Τούντορ ωστόσο σήμερα θέλησε να δώσει μερικές διευκρινίσεις για αυτά που είπε, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξήγησεις. Όπως για παράδειγμα ότι θεωρεί αυτονόητο πως πάντα ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη για τα άσχημα αποτέλεσματα, κάτι που ο ίδιος κάνει ενώπιον των ποδοσφαιριστών. Δεν το κάνει δημόσια διότι θεωτεί πως οι συνεντεύξεις Τύπου μετά τα ματς είναι για να εξηγεί τους λόγους που κερδήθηκε ή χάθηκε ένα ματς.

Από κει και πέρα, ο Τούντορ ήθελε χθες να στείλει συγκεκριμένα μηνύματα με... συγκεκριμένουν παραλήπτες: "Αν οι παίκτες που έχουμε δεν βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο, θα χρειαστούμε άλλους παίκτες" είπε χαρακτηριστικά έχοντας σαν στόχο να δημιουργήσει μια πίεση στο εσωτερικό της ομάδας του και όχι να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία.

Προφανώς αν ήθελε να κάνει το παραπάνω, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος, τότε ενδεχομένος να είχε μιλήσει με ονόματα, ωστόσο επιθυμία του ήταν να ενεργοποιήσει τον εγωισμό των παικτών.

Διαβάστε ακόμη...