«Κάποιοι βάζουν το "εγώ" πάνω από την ομάδα»!

Από sdna.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και εξέφρασε τους προβληματισμούς του, σε μία ομιλία με αρκετά μηνύματα.
Πηγή: sdna.gr
«Κάποιοι βάζουν το "εγώ" πάνω από την ομάδα»!

Το κλίμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν βαρύ εξαιτίας της χθεσινής ήττας στην Τρίπολη. Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν φανερά προβληματισμένος εξαιτίας της κακής απόδοσης που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που στοίχισε στον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε στους παίκτες του, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί, αφού γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με την Κράσνονταρ είναι κομβικό και δεν ήθελε να διαταράξει περισσότερο το κλίμα της ομάδας.

Ο Τούντορ μονολογώντας ουσιαστικά, είπε: «Βλέπω και καταλαβαίνω ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και θα το κάνω». Κάτι που ήχησε ως «καμπανάκι» για ορισμένους παίκτες, που δεν είχαν καλή απόδοση στο χθεσινό παιχνίδι.

Μάλιστα, στη συνέχεια δεν έλειψαν και κάποιες παρατηρήσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν κυρίως με τη κακή νοοτροπία του Δικεφάλου.

«Νιώθω ότι στις δύσκολες στιγμές για κάποιους μπαίνει το "εγώ" πάνω από την ομάδα και αυτό δε θα συνεχιστεί», είπε καταλήγοντας ο Κροάτης.

Διαβάστε ακόμη...