«Δεν υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες, το κλίμα είναι μαλθακό»

Από metrosport.gr: Για έλλειψη παικτών με προσωπικότητα αλλά και για κλίμα χαλαρότητας στις τάξεις του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5, σκιαγραφώντας τους λόγους της μέτριας πορείας του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες, το κλίμα είναι μαλθακό»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ένας λόγος είναι ότι ο Τούντορ δεν βρήκε ακόμη την κατάλληλη χημεία για την ομάδα. Κατ' αρχάς διαφωνώ με το σύστημα. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ με το υλικό που έχει να παίξει 3-5-2. Έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς που δεν μπορούν. Και στα πλαϊνά μπακ χαφ υστερούμε πολύ. Ο Ροντρίγκες είναι μεν ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά είναι καθαρά επιθετικογενής. Από την άλλη οι Κίτσιου, Κωνσταντινίδης είναι νεαροί, παίζουν καλά τη θέση, όμως, κάπου κολλάνε. Αυτό το έλεγα από την αρχή, δεν το λέω τώρα. Δεν είναι, όμως, αυτές οι αιτίες. Υπάρχει θέμα στην ομάδα με τους παίκτες – προσωπικότητες που δεν υπάρχουν. Από την άλλη, το κλίμα για άλλη μια χρονιά είναι πολύ χαλαρό και μαλθακό δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας. Είμαστε στην 9η αγωνιστική και βρισκόμαστε 13 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει νοοτροπία πρωταθλητισμού στην ομάδα. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις στην ομάδα παίκτες με προσωπικότητα, που να αντέχουν την πίεση και τον ανταγωνισμό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές: «Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες που ήρθαν ήταν καλοί, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει πιο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που υπάρχουν πλαισιωθούν με 2-3 προσωπικότητες όλοι θα είναι πιο καλοί. Περιμένουμε από τον Πέλκα να πάρει την ομάδα πάνω του. Αν είχε δίπλα του έναν Ζαγοράκη ή έναν Γκαρσία θα ήταν 30% πιο πάνω και αυτός και πολλοί άλλοι».

Για το πού θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Θέλουμε σίγουρα δύο κεντρικούς αμυντικούς και έναν στο κέντρο. Ο Ρικάρντο Κόστα... δεν υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη...