Ώρα για αυτοκριτική στον ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης σε συνδυασμό με το κακό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση. Στην ΠΑΕ αυτό που λένε είναι πως ήρθε η ώρα για αυτοκριτική από παίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ τα έχουν και με τον διαιτητή Παππά.
Πηγή: gazzetta.gr
Ώρα για αυτοκριτική στον ΠΑΟΚ

Ό,τι έχτισε ο Δικέφαλος στο ματς με τον Παναθηναϊκό το γκρέμισε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο καθώς από δικά του λάθη έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Αρκαδίας να πάρει ένα εύκολο τρίποντο. Ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, αλλά και για το ρόστερ που έχει στην διάθεση του. Ο Κρόατης τεχνικός σήμερα μηδένισε τα πάντα κι αυτό είναι άσχημο για μια ομάδα που από το ξεκίνημα της χρονιάς προσπαθεί να μάθει να παίζει το 3-5-2 ή 3-4-2-1.

Ο ΠΑΟΚ κακά τα ψέματα δεν έχει αυτή την στιγμή τους παίκτες για να παίξει αυτό το σύστημα. Από εκεί ξεκινάει κάποιος και μετά τα βάζει με τον αργό Κόστα ή τον βαρύ Κλάους. Άρα τι κάνεις μέχρι να βρεις τους κατάλληλους τον Γενάρη ή το καλοκαίρι; Αλλάζεις το σύστημα σε κάτι πιο ορθολογικό και με βάση το ρόστερ που έχει ή συνεχίζεις έτσι όπως είσαι χωρίς να απαξιώνεις ποδοσφαιριστές, όπως ο Κοροβέσης, που ενδεχομένως να τους εκθειάζεις σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Σήμερα κάποιοι παίκτες δεν τράβηξαν, όπως και ο Κροάτης τεχνικός που φέρει ευθύνη για τις επιλογές του.

Στην ΠΑΕ υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός για την χαλαρότητα με την οποία εμφανίστηκε από το ξεκίνημα του δευτέρου η ομάδα γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή. Αυτό που λένε στην Τούμπα είναι πως ήρθε η ώρα να κάνουν την αυτοκριτική τους και πως η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να δείχνει το ίδιο πρόσωπο και στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο(2/11) στη Μεσήμβρια αναμένεται να υπάρξουν και πάλι κάποιες συζητήσεις στα αποδυτήρια προκειμένου να βρουν τα αίτια αυτής της ήττας.

Παράπονα για την διαιτησία του Παππά έχουν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες όλες ήταν υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...