«Όλα έγιναν ξαφνικά»

Από inpaok.com: Ο Έρικ Σάμπο μίλησε στην Σλοβακία για το γεγονός ότι έγινε πατέρας αλλά και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Όλα έγιναν ξαφνικά»

«Ήταν μία ταραχώδης χρονιά αυτή για μένα αφού έγιναν όλα πολύ γρήγορα», δηλώνει ο Σλοβάκος και η ιστοσελίδα cas.sk τονίζει πως: «O διεθνής Σλοβάκος μέσα σε μικρό διάστημα πήγε από την Τρνάβα στον ΠΑΟΚ, παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Εθνική, κέρδισε την πρόκριση στο Euro και τώρα έγινε και πατέρας!».

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως το παιδί ήρθε στον κόσμο μερικές εβδομάδες νωρίτερα. «Ήθελα να είμαι στην γέννηση του παιδιού αλλά ήρθε ξαφνικά. Γεννήθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα απ ότι περιμέναμε και για αυτό και πρέπει να βάλει λίγα κιλά το μωρό. Η Ελίσκα με ενημέρωσε ότι σπάσανε τα νερά της, μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό το βράδυ. Έφυγα απευθείας για την Σλοβακία αλλά το παιδί γεννήθηκε στις 2:15 οπότε δεν πρόλαβα να είμαι εκεί κατά την γέννηση του», δήλωσε ο Σάμπο που επίσης είπε: «Τώρα μένω μόνος όμως έχουμε προγραμματίσει να πάω τα Χριστούγεννα στην Σλοβακία και μετά να γυρίσουμε όλη η οικογένεια στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...