Έπαιξαν Παλάσκας, Τσίλης, Κωστακίδης

Από handball.org.gr: Νίκη για την Εθνική Ανδρών στο πρώτο φιλικό επί Φιλανδικού εδάφους...
Πηγή: handball.org.gr
Έπαιξαν Παλάσκας, Τσίλης, Κωστακίδης

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της Εθνικής μας ομάδας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Φινλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 31-24, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς και μάλιστα προηγήθηκαν 13-11. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας σταδιακά ανέβασε την απόδοση της και μετά το 45' κατάφερε να πάρει... κεφάλι στο σκορ με 20-23 (48') και στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν απειλήθηκε (το 23-28 στο 55') διατηρώντας εύκολα το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Αύριο στις 15:00 οι δύο ομάδες θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι, ενώ η Εθνική θα αναχωρήσει για την Ρίγα την Δευτέρα, προκειμένου την Τετάρτη να αντιμετωπίσει την Λετονία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κάι Κέκκι): Άλαντεκ, Μπρόμαν Μ., Μπρομάν Γ., Φοκς 1, Χελάντερ 3, Γιάνσον, Κολόνεν 4, Λάινε, Μόντιγκ, Μακέλα, Βον Νούμερς , Ρόνμπεργκ 1, Σέμαν 2, Σούνμπεργκ, Σάκινεν, Τάμινεν 13.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Μπάρμπας, Κωστακίδης 1, Παλάσκας 5, Χάλαρης, Μαστορογιάννης 1, Κρεμαστιώτης, Μάλλιος, Μυλωνάς 4, Λοίζος, Κατσίκης 3, Παπαδόπουλος Α. 3, Δέσπος, Τζηράς 7, Παπαδιονυσίου 4,  Γουργούμης, Αραπακόπουλος 1.

Διαιτητές: Λουέπα- Κουλ (Εσθονία), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 3/5-4/5.

Διαβάστε ακόμη...