Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Τούντορ

Aπό sdna.gr: Η καλή παρουσία του Εγιαλ Γκολάσα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανθρακικό, θα τον διατηρήσουν στο αρχικό σχήμα, με τον Κλάους να μένει στον πάγκο.
Πηγή: sdna.gr
Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Τούντορ

Η αλήθεια είναι πως ο Ιγκόρ Τούντορ στα τελευταία παιχνίδια έχει ανοίξει το ροτέισον της ομάδας του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτης που ως τώρα δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Κροάτης τεχνικός, έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον Πανθρακικό και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στη σημερινή προπόνηση, προορίζεται να τους δώσει και πάλι φανέλα βασικού.

Ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει και πάλι την ομάδα του με σύστημα 3-5-2, με Γλύκο στο τέρμα και την τριάδα των στόπερ να αποτελείται από τους Κόστα-Βίτορ και Τζαβέλλα. Ο Ροντρίγκεζ θα είναι δεξιά στην πλευρά και ο Λέοβατς, στην αριστερή.

Η πρώτη έκπληξη έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Γκολάσα ως παρτενέρ του Τζιόλη στο κέντρο, ενώ ο ο Κλάους θα μείνει στον πάγκο με τους Μακ και Ζάιρο να συνθέτουν το δίδυμο στην επίθεση, με τον Πέλκα να παίζει πίσω τους σε ελεύθερο ρόλο.

Διαβάστε ακόμη...