«Ο ΠΑΟΚ μπορεί και με απουσίες»

Από thessports.gr: Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να ξεπεράσει αγωνιστικά τις σημαντικές απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο βοηθός προπονητή των Αρκάδων Δημήτρης Τερεζόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί και με απουσίες»

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μετά τα δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, τα παιδιά έχουν αποκτήσει μια πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, του Κάτσε και του Μπερμπάτοφ. Σκοπός μας είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς πρέπει να παρουσιάσει ο Αστέρας: «Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με αγωνιστικό πνεύμα, με ρυθμό και αν καταφέρουμε να τα πετύχουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά».

Για τις απουσίες των Κάτσε και Μπερμπάτοφ: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες απώλειες, αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Δεν θα πω ότι μας είναι αδιάφορο που δεν θα παίξουν αυτοί οι δύο παίκτες, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τι θα κάνουμε εμείς. Ο ΠΑΟΚ έχει τους κατάλληλους παίκτες για να αντικαταστήσει τους απόντες, οπότε το βλέπουμε σαν να έπαιζαν αυτοί οι παίκτες. Θα είναι ένα ντέρμπι, θέλουμε να κερδίσουμε και δεν θα κοιτάξουμε ποιοι λείπουν από τον αντίπαλο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς: «Δείχνει ότι στα τελευταία ματς αλλάζει σχηματισμούς. Αυτό πρέπει να το αναλύσουμε, αυτό είναι το κυριότερο. Από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Κάτσε και τον Μπερμπάτοφ και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται».

Διαβάστε ακόμη...