«Περιμένουμε την απάντηση του Σοφοκλή»

Aπό thessports.gr: Την απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη τις επόμενες δυο μέρες περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατζίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Περιμένουμε την απάντηση του Σοφοκλή»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ3:

Για την συνάντηση στην Αθήνα:
«Πρόκειται για μια κίνηση, που στα ρεαλιστικά δεδομένα αυτή τη στιγμή για την ομάδα μας, είναι έξω από λογική. Απλά έρχονται κάποιες φορές οι συγκυρίες έτσι, όπως τώρα που ο Σοφοκλής που έμεινε εκτός Ερυθρού Αστέρα. Ψάχναμε έναν παίκτη που θα γέμιζε τη ρακέτα και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν είναι τίποτα εύκολο. Εγινε μια πολύ θετική συζήτηση χθες στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς με το Σοφοκλή, συζητήσαμε όλο το σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας και πως βλέπουμε το Σοφοκλή μέσα σε αυτή. Εγινε σε πολύ καλό κλίμα. Και η ανταπόκριση του Σοφοκλή ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μια όψιον να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Περιμένουμε. Βρισκόμαστε σε συνεχή συζήτηση και θα περιμένουμε τις επόμενες 1-2 μέρες για να πάρει την απόφασή του και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση».

Για το αν θα παίξει τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό:
«Άλλο είναι το επείγον και άλλο το σημαντικό. Προτεραιότητα έχει το σημαντικό. Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι να φέρει έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης, έναν παίκτη που ήταν πάντα στο πρώτο επίπεδο και έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το σημαντικό είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το επείγον είναι το παιχνίδι της Δευτέρας... Σαφώς και θέλουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε όπλα στον προπονητή μας. Αλλά δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δώσουμε το χώρο και το χρόνο στο Σοφοκλή, να καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό και θα βγει ωφελημένος. Αν πάρει 2-3 μέρες μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι κάτι που μας πιέζει».

Για το αν οι κινήσεις με παίκτες όπως ο Βασιλειάδης, ο Τέπιτς και ο Σχορτσανίτης, αλλάζει κάτι στο οικονομικό:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να διαταραχθεί το σχέδιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Προς τιμήν του παίκτη το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Θέλει να κάνει την καλύτερη μπασκετική επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουροι, στο μπασκετικό κλίμα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή αυτό που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη δουλειά με τους ψηλούς, με αυτούς τους συμπαίκτες και το πολύ ωραίο κλίμα, ότι διασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όχι μόνο για το Σοφοκλή αλλά για οποιονδήποτε άλλο. Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, ελλείψει ιδιοκτήτη, το να έχει 3 παίκτες που έχουν περάσει από την Ευρωλίγκα, δείχνει τη δουλειά και τις προσπάθειες που έχουν γίνει».

Διαβάστε ακόμη...