Διακοπή στο χάντμπολ

Από inpaok.com: Δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Handball Premier αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ούτε και το επόμενο.
Πηγή: inpaok.com
Διακοπή στο χάντμπολ

Ο λόγος έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη (27/10) την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.

Η Εθνική Ανδρών που βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με Λετονία, Ουκρανία και Κύπρο, θα προπονηθεί στο Δαϊς μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας με την Φινλανδία.

Ακολούθως η «γαλανόλευκη» θα μεταβεί στην Λετονία, όπου και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:15) στην πόλη Ντόμπελε θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (15:00) θα υποδεχθεί την Κύπρο στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» της Πάτρας.

Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν μόνο δύο παίκτες, ο Απόστολος Παλάσκας και ο Άγγελος Τσίλης.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Φοίβο Συκεών.

Στο διάστημα της διακοπής ο Νίκος Γεωργιάδης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψουν με την υπόλοιπη ομάδα οι Αλβανός και Κεσίδης που επέστρεψαν πρόσφατα από τους τραυματισμούς τους.

Διαβάστε ακόμη...