«Έτοιμοι για το Κύπελλο»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:15 τον Πανθρακικό στην Τούμπα στο πλαίσιο του Κυπέλλου και θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση, σε έναν θεσμό που φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι το τρόπαιο.
Πηγή: inpaok.com
«Έτοιμοι για το Κύπελλο»

Ο σύλλογος της Κομοτηνής είναι η 3η ομάδα με... πράσινες φανέλες που θα υποδεχθεί ο Δικέφαλος στο γήπεδο του μέσα σε μία εβδομάδα (γεγονός αρκετά σπάνιο) καθώς προηγήθηκαν τα ματς με την Κράσνονταρ (0-0) και τον Παναθηναϊκό (3-1)!

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς αλλά παρότι Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης και Κοροβέσης «βλέπουν» 11άδα, ο Μιγκέλ Βίτορ φαίνεται ότι θα είναι και πάλι στην αρχική σύνθεση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος (που πέτυχε το 2ο φετινό του γκολ σε επίσημα ματς στο 3-1 με τον Παναθηναϊκό) σε μήνυμά του στο Instagram έγραψε: «Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο» ποστάροντας, μαζί και μία φωτογραφία του με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα για το ματς με τον Πανθρακικό.

Διαβάστε ακόμη...