Γκάρι παντός καιρού

Από inpaok.com: Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού.
Πηγή: inpaok.com
Γκάρι παντός καιρού

Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 και έκανε ο ίδιος το 2-0 (με διπλή προσπάθεια).

Πέρα από αυτά ήταν δαιμόνιος σε όλο το ματς, έκανε όργια σε όλη την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ και δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στους πράσινους...

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποδεικνύεται έως τώρα η αποκάλυψη των μεταγραφών του Δικέφαλου έχοντας 3 γκολ σε 12 επίσημα ματς και ακόμη μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, παίζοντας κατά βάση είτε δεξί φουλ μπακ, είτε αριστερό παρότι ήρθε στην Ελλάδα ως πλάγιος επιθετικός που μπορεί να παίξει και πίσω από τον στράικερ!

Αρχικά έπαιζε πιο μπροστά, στις φυσικές του θέσεις αλλά οι ανάγκες τις ομάδας, τού άλλαξαν ρόλους και αυτός ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις προκλήσεις.

Ο Τούντορ αποφάσισε να τον χρησιμοποιεί αρχικά αριστερά ως φουλ μπακ μετά τον τραυματισμό του Λέοβατς στη Βέροια και στα ματς με Καμπάλα, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό έπαιξε εκεί κερδίζοντας συνεχώς πόντους.

Όταν τέθηκαν εκτός με τραυματισμούς και ο Κωνσταντινίδης και ο Κίτσιου, ο Ροντρίγκες μετατέθηκε δεξιά παίζοντας όλη την πλευρά στα ματς με Ηρακλή, Κράσνονταρ και Παναθηναϊκό και εκεί έδειξε ακόμη καλύτερα στοιχεία.

Έχει ταχύτητα, είναι διεισδυτικός, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και ανασταλτικά (παρότι δεν είναι μπακ) τα πηγαίνει αρκετά καλά χωρίς να έχει προβλήματα στην πλευρά του.

Λίγο μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματά του θέλει (είτε μιλάμε για σέντρες και πάσες, είτε για σουτ) και σίγουρα μεγαλύτερο αλτρουισμό στο μοίρασμα του παιχνιδιού καθώς εκεί ίσως εστιάζεται το μεγαλύτερο έως τώρα πρόβλημά του.

Το δείγμα που έχουμε πάρει πάντως έως τώρα από τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι σίγουρα εξαιρετικό και μένει να δούμε πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει προσφέροντας ακόμη περισσότερες λύσεις στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...