Του έδειξε το λάθος του...

Από sentragoal.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν περίμενε τον προχθεσινό αγώνα με την Κράσνονταρ για να προαγάγει τον Παναγιώτη Γλύκο σε πρώτο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Του έδειξε το λάθος του...

Ο Ρόμπιν Ολσεν ήταν αυτός που έδωσε δικαιώματα και οδήγησε τον Κροάτη στην απόφαση να αφήσει τον Σουηδό στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Αν η επιλογή του είναι σωστή, θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου.

Ωστόσο ο αγώνας με τους Ρώσους κατέδειξε ένα λάθος που έχει γίνει ήδη από τον 37χρονο τεχνικό στη διαχείριση του ρόστερ του. Ο Στέλιος Μαλεζάς με την εμφάνισή του, τη δεύτερη ως βασικός, έδειξε ότι δικαιωματικά αξίζει μια θέση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν ο Κροάτης επιλέγει σχήμα με τρεις, τέσσερις ή πέντε ή όσους θέλει αυτός αμυντικούς.

Πριν από έναν μήνα περίπου, όταν σε πηγαδάκι ο Τούντορ ρωτήθηκε σχετικά με την... εξαφάνιση του Μαλεζά, απάντησε πως η κατάσταση του Ελληνα αμυντικού, όταν αποκτήθηκε, ήταν χειρότερη από ό,τι θα περίμενε κανείς, αλλά παραδέχθηκε και ο ίδιος πως ο παίκτης δουλεύει σκληρά και σταδιακά φτάνει στο επίπεδο των υπολοίπων συμπαικτών του. Το σκεπτικό του Τούντορ από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος ήταν ότι θα έπρεπε να σταθεροποιήσει ένα σχήμα σε όλες τις γραμμές και να επιμείνει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Μαλεζάς όμως προχθές το βράδυ έδειξε στον προπονητή του πως έχει κάνει λάθος... Εκτός και αν ο Τούντορ θεωρεί πως για όλα τα... αστεία γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο Ρόμπιν Ολσεν και πως οι τρεις κεντρικοί του αμυντικοί δεν έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης.

Διαβάστε ακόμη...