Δάρλας: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φίλιππος Δάρλας και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Κράσνονταρ, για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: metrosport.gr
Δάρλας: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας»

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα λόγω έδρας.»

Για την κούραση του ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι: «Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ μπορεί να το ισορροπήσει λόγω έδρας.»

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Κράσνονταρ: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι αλλά φταίνε και οι πολλές αλλαγές.»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει ο φετινός ΠΑΟΚ αν και ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του.»

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει στον Δικέφαλο: «Ο Μπερμπάτοφ σίγουρα είναι ένας μεγάλος παίκτης και είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Και ο Μακ είναι ανεβασμένος φέτος αλλά και η δουλειά του Τούντορ ξεχωρίζει γιατί είναι ένας καλός προπονητής και έχει δέσει την ομάδα.»

Για το πέρασμα του από τον Άρη: «Από τον Άρη κρατάω μόνο κάποιες φιλίες τίποτα παραπάνω.»

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Από τον ΠΑΟΚ έχω πολλά καλά να θυμάμαι, ήταν καλές στιγμές και ξεχωριστές, δεν έχω άσχημα να θυμάμαι.»

Για το αν έχει κρατήσει φωτογραφία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε γεμάτη Τούμπα: «Έχω πολλές φωτογραφίες στο αρχείο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι ωραίες αναμνήσεις, είναι η ιστορία που έχει στην πλάτη σου.»

Διαβάστε ακόμη...