Κάλεσμα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στον κόσμο

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών στο νοκ άουτ παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα ξεκινήσει στις 17:30 στο PAOK Sports Arena με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στη Σύρο.
Πηγή: paokvolley.gr
Κάλεσμα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στον κόσμο

Εξάλλου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά πλήρη την ομάδα μας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας ότι θα εισέρχονται κανονικά από την κεντρική πύλη με την αστυνομική τους ταυτότητα και ειδικά για τους αγώνες του LEAGUE CUP θα εξυπηρετούνται στις θέσεις των επισήμων.

Τα καρτελάκια διαρκείας θα διατεθούν στους κατόχους πριν από τους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ –Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα πωλούνται κανονικά από τις 16:00 στο κεντρικό εκδοτήριο εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τα απλά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα πωλούνται από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου. Τιμή εισιτήριου 5 ευρώ

Διαβάστε ακόμη...