Στα Ανώγεια ο Γκαρσία

Από thessports.gr:Εδώ και τέσσερα χρόνια, με πρωτοβουλία του Κλαμπ ΠΑΟΚ Ρεθύμνου, οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Δικεφάλου στην Κρήτη τιμούν τέτοιες ημέρες την μνήμη των έξι οπαδών της ομάδας, που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου 1999 έξω από τα Τέμπη.
Πηγή: thessports,gr
Στα Ανώγεια ο Γκαρσία

Το φετινό τους ραντεβού είναι αύριο στις 12 το μεσημέρι στα Ανώγεια Ρεθύμνου (στην ενορία του Αγίου Γεωργίου) και καλεσμένοι στην εκδήλωση θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Καγιόγλου, καθώς και οι Κώστας Ιωσηφίδης (νυν υπεύθυνος στην ομάδα νέων Κ-17) και Στέφανος Σαράτσης (πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ). Και οι τέσσερις αναμένονται σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο και θα διανυκτερεύσουν στα Ανώγεια.

Ασφαλώς η παρουσία του Γκαρσία θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους ΠΑΟΚτσήδες, που διαμένουν σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και αύριο το μεσημέρι θα βρεθούν μαζικά στα Ανώγεια. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στο Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, ενώ θα αγοραστούν και έξι εισιτήρια διαρκείας σε τμήμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...