Η «συγγνώμη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: «Συγγνώμη» από ανθρώπους που χωρίς να το γνωρίζουν, είδαν το όνομα τους σε λίστα προς ψήφιση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή για τον εορτασμό των 90 ετών, ζητούσε επίσημα χθες η ΠΑΕ.
Πηγή: inpaok.com
Η «συγγνώμη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Επίσημα δηλαδή αναγνώρισαν στην Τούμπα, το λανθασμένο τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το θέμα και υπάλληλος της ΠΑΕ, επικοινώνησε με αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη λίστα που αποσύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής μετά το ξέσπασμα Βεζυρτζή και πριν το ξέσπασμα και άλλων που ετοίμαζαν ανακοινώσεις.

Δημιουργήθηκε νέο θέμα

Με την συγγνώμη εκ μέρους της ΠΑΕ όμως, δημιουργήθηκε νέο θέμα. Υποτίθεται ότι η επιτροπή για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, λειτουργεί αυτόνομα και δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αλλαλούμ άνευ προηγουμένου.

Και διευκρινίζω ότι καμία ευθύνη δεν έχουν για όσα συμβαίνουν, τα μέλη της επιτροπής που μάλιστα δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα και εκθέτουν τον ΠΑΟΚ όσο κι αν κάποιοι στην ΠΑΕ, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τα δάκτυλο τους.

Διαβάστε ακόμη...