Ο έλεγχος των δανεικών

Ρεπορτάζ του paokfc.gr από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις των δανεικών παικτών του Δικεφάλου σε Football League και Football League 2.
Πηγή: paokfc.gr
Ο έλεγχος των δανεικών

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή 0-3)

Για 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιάννης Τσολακίδης στην ήττα της ομάδας του από την Παναχαϊκή εντός έδρας. Ο νεαρός άσος κάλυψε την θέση του δεξιού εξτρέμ, αλλά όταν στο 26′ η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής, ο Τσολακίδης γύρισε πιο πίσω και αγωνίστηκε σαν φουλ μπακ σε όλη την πτέρυγα.
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Πόποβιτς – Κρίστι Κιόσε – Στέφανος Πολύζος (Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1)

Ντέρμπι δανεικών στις Σέρρες με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στην φετινή διοργάνωση. Για τον Πανσερραϊκό δεν αγωνίστηκαν οι Κιόσε και Πόποβιτς ενώ για τους Βολιώτες πέρασε αλλαγή στο 57′ ο Πολύζος, ο οποίος είχε και μία καλή προσπάθεια στο 82′, με το σουτ του να περνάει άουτ.

Νίκος Βασαΐτης – Κώστας Παναγιωτούδης (Έβρος Σουφλίου-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0)

Με τους Βασαΐτη και Παναγιωτούδη να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο, η ΑΠΕ Λαγκαδά ήρθε ισόπαλη στο Σουφλί, σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα αγωνίστηκε και στα δύο άκρα της άμυνας και είχε θετική παρουσία, ενώ ο Παναγιωτούδης κάλυψε την θέση του επιτελικού μέσου.Σάββας Τουμανίδης (ΑΟ Καβάλας-Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0)Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Καβάλας επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Ο Σάββας Τουμανίδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής για τους γηπεδούχους.

Διαβάστε ακόμη...