Ο Ιβάν Σαββίδης στη μεγαλύτερη συνέντευξη που έδωσε ποτέ

Από sdna.gr: Συνεντεύξεις έχετε διαβάσει πολλές. Πιθανότατα όμως, όχι σαν αυτή που θα δείτε τις αμέσως επόμενες ώρες στο SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης στη μεγαλύτερη συνέντευξη που έδωσε ποτέ

Ο Ιβάν Σαββίδης στην μεγαλύτερη συνέντευξη που έδωσε ποτέ. Μια συνέντευξη διάρκειας 4 ωρών, στην οποία λύγισαν ακόμα και οι μπαταρίες του μαγνητοφώνου, αλλά ο ίδιος όχι.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τοποθετείται μιλώντας στον Βασίλη Παπαθεοδώρου για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Από τα φτωχά παιδικά χρόνια και τη γαλούχηση στις ελληνικές συνήθειες μέχρι τον δικέφαλο, την Τούμπα, τις συμβουλές στους γιους του, το κατεστημένο, τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη.

Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο φημισμένη ομάδα στη Σοβιετική Ένωση, εξηγεί πώς βρέθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τι σκέφτεται για τους διαιτητές.

Χωρίς αμφιβολία, οι απαντήσεις του θα προκαλέσουν πάταγο. Διότι σπάνια επενδυτής του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλά τόσο καθαρά, τόσο δυνατά για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με προτάσεις κι όχι με αλαλαγμούς.

Οι ατάκες που θα διαβάσετε είναι παρομοιώδεις. Και οι αποκαλύψεις δεν θα έχουν προηγούμενο. Τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη θα προκαλέσουν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μείνετε συντονισμένοι. Έρχεται.

Διαβάστε ακόμη...