Δίδυμο Κλάους – Μπερμπάτοφ

Από inpaok.com: Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το δίδυμο Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδη στην επίθεση του ΠΑΟΚ, κερδίζει καθημερινά έδαφος στο μυαλό του Ιγκόρ Τούντορ.
Πηγή: inpaok.com
Δίδυμο Κλάους – Μπερμπάτοφ

Με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους, είναι πολύ πιθανό ο Κροάτης τεχνικός να επιχειρήσει στην διάρκεια των προπονήσεων να χρησιμοποιήσει ως δίδυμο τους δυο στράικερ, εν όχι άμεσα, πολύ σύντομα.

Ο Τούντορ δεν βιάζεται για το συγκεκριμένο εγχείρημα καθώς για να παίξουν μαζί οι δυο φορ στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο δομή του συστήματος που αποφάσισε να εφαρμόσει ο προπονητής του Δικεφάλου. Δεν είναι απλή διαδικασία η απόφαση να χρησιμοποιηθούν στην αρχική 11αδα οι δυο παίκτες.

Ο παράλληλος τραυματισμός των Κίτσιου και Κωνσταντινίδη ίσως καθυστερήσει την εφαρμογή του σχεδίου για παράλληλα χρήση των δυο παικτών η οποία να μεν θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου αλλά ενδεχομένως κάτι τέτοιο να δημιουργήσει ανασταλτικά προβλήματα με δεδομένο ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αναζητηθεί λύση με τον Σκόνδρα για την δεξιά πτέρυγα ή την μετάθεση του Ροντρίγκες δεξιά για να χρησιμοποιηθεί αριστερά ο Λέοβατς.

Ο Τούντορ προβληματίζεται γενικά για τη δομή της 11αδας προκειμένου να παρουσιάσει μελλοντικά μια ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι και το ένα από τα δυο μεγάλα προβλήματα του Κροάτη τεχνικού. Η αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί η ομάδα. Το δεύτερο έχει σχέση με την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ (όχι την ανασταλτική το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά) που παρουσιάζει κενά και δεν αφορά μόνο τον Ολσεν αλλά τα πρόσωπα που αποτελούν την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Θα ξαναγράψω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ και του Τούντορ. Η ομάδα από μέρα σε μέρα θα βελτιώνεται και θα αυξλάνει τον βαθμό ομοιογένειας που είναι και το ζητούμενο.

Διαβάστε ακόμη...