Νέο συμβόλαιο σε Μακ

Από gazzetta.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τον Ρόμπερτ Μακ, προκειμένου να του επεκτείνουν το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με καλύτερους οικονομικούς όρους και φυσικά μεγάλη ρήτρα πώλησης.
Πηγή: gazzetta.gr
Νέο συμβόλαιο σε Μακ

Το πιο "καυτό" πιστόλι του φετινού ΠΑΟΚ είναι αδιαμφισβήτητα ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει απαραίτητος για την ομάδα του Ιγκορ Τούντορ, βάζοντας στο περιθώριο Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ. Ο Μακ έχει βρει δίχτυα 6 φορές στα προκριματικά του Europa League ενώ έχει δώσει και 2 ασίστ. Στους ομίλους πέτυχε γκολ απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα έχει πετύχει 2 γκολ. Σύνολο; 9 γκολ 2 ασσίστ σε 14 εμφανίσεις.

Στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται να καλέσουν πολύ σύντομα τον εκπρόσωπο του, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις, για συζητήσεις με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του. Στην ΠΑΕ δεν πήραν την απόφαση σήμερα, λόγω της παρουσίας της Εθνικής Σλοβακίας στην τελική φάση του Euro. Το σκέφτονται από το καλοκαίρι, ενώ έχει γίνει μια πρώτη διερευνητική κουβέντα σε καλό κλίμα. Όμως θεωρούν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρωθεί το deal. Τα μηνύματα που εισπράττουν από τον Μακ είναι θετικά καθώς του αρέσει πολύ η ζωή στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχει δεθεί περισσότερο με την ομάδα, αλλά και τον κόσμο. Κι αυτό φάνηκε από το γεγονός πως σε κάθε γκολ που έχει πετύχει το έχει πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο Μακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 450 χιλιάδες ευρώ. Στον Δικέφαλο θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2019, προσφέροντάς του κι ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δηλαδή μια αύξηση στις απολαβές του που θα φτάνουν τις 600 χιλιάδες ευρώ. Ενώ προσανατολίζονται να βάλουν και μια μεγάλη ρήτρα αγοράς που θα ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ο Μακ, θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αυτή την στιγμή, σύμφωνα και με την γνωστή ιστοσελίδα transfermartket, η αγοραστική αξία του 24χρονου επιθετικού φτάνει το 1,75 εκατ. ευρώ. Αν κάνει ένα καλό τουρνουά στην Γαλλία τότε η μετοχή του θα εκτοξευτεί.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...