«Στον ΠΑΟΚ παίζουν τα συμβόλαια και όχι αυτοί που αξίζουν»

Από metrosport.gr: Τις ενστάσεις του για την πολιτική του ΠΑΟΚ και τον, κατά τη γνώμη του, παραγκωνισμό των Ελλήνων παικτών εξέφρασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 
Πηγή: metrosport.gr
«Στον ΠΑΟΚ παίζουν τα συμβόλαια και όχι αυτοί που αξίζουν»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ παίζουν τα συμβόλαια και όχι αυτοί που πρέπει να παίζουν. Βάλτε κάτω πόσοι παίκτες πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΟΚ με ψηλά συμβόλαια και έδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν την φανέλα της ομάδας. Ο Μαντούρο, ο Μάρτενς, ο Γκολάσα και πολλοί άλλοι. Και τώρα υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιούνται επανειλλημένως και δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ένας από αυτούς είναι ο Σάμπο, ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε και τον Όλσεν σε αυτούς.

Σίγουρα λέμε ότι πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους παίκτες, όμως, αυτές οι ευκαιρίες κλείνουν την πόρτα στους Έλληνες. Ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια, τα οποία μπορούσαν να μείνουν στη Θεσσαλονίκη και σε Έλληνες παίκτες. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές Ελλήνων και ξένων. Η περίπτωση Μπερμπάτοφ, φυσικά, είναι τελείως διαφορετική. Είναι ένας μεγάλος παίκτης εγνωσμένης αξίας και το μεγάλο όνομα που κουβαλά μπορεί να φέρει έσοδα στον ΠΑΟΚ».

Για το ποιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Αυτήν την στιγμή, ο Μακ κάνει τη διαφορά. Είναι ο καλύτερος επιθετικός. Για έναν τέτοιο παίκτη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Για τους άλλους πρέπει να περιμένουμε. Και αυτό το περίμενε δημιουργεί θέμα με τους Έλληνες».

Διαβάστε ακόμη...