Όλα ανοιχτά με Κοντονή για το Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ποια τα δεδομένα όσον αφορά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την ανταλλαγή των εισιτηρίων μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιατί το ζήτημα παραμένει ανοιχτό.
Πηγή: sport24.gr
Όλα ανοιχτά με Κοντονή για το Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Σχετικά με το θέμα της παρουσίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ηρακλή (για το ματς της Κυριακής (18/10)), επισήμως η αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Σταύρο Κοντονή θα "φτάσει" την Τρίτη (13/10). Ο τελευταίος έχει ενημερωθεί για όσα συζητήθηκαν μεταξύ του "Δικεφάλου" και του "Γηραιού και για την συμφωνία που υπήρξε για ανταλλαγή εισιτηρίων (7.000 ο αριθμός) μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

Δεν πρόκειται ο Κοντονής να αποφασίσει κατά την διάρκεια της Δευτέρας (12/10) καθώς έχει υποχρεώσεις με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την Τρίτη (13/10) θα κληθεί να πάρει την απόφαση για το αν αποδέχεται την αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας ή δώσει εκείνος το "ΟΚ" για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ηρακλή.

Αυτό που "βγαίνει" από το περιβάλλον του Κοντονή είναι πως αυτός έχει διαφορετικό σκεπτικό σε σχέση με τον προηγούμενο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό ο οποίος πάντα άκουγε την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ. (δηλαδή σε περίπτωση που η Αστυνομία έδινε αρνητική εισήγηση, εκείνος πάντα την άκουγε).

Ίσως αυτό να παίξει καταλυτικό ρόλο και υπάρχει μια πιθανότητα ο Κοντονής να επιτρέψει την ανταλλαγή εισιτηρίων μεταξύ των δύο ΠΑΕ. Γι' αυτό και στην παρούσα φάση το θέμα φαίνεται να είναι ανοιχτό...

Διαβάστε ακόμη...