Ο Σαρρής πρόδωσε την συμφωνία του Σάντος με τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Πιθανώς να το χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για το άκομψο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, «διαζύγιο» του Φερνάντο Σάντος με την εθνική ομάδα, μετά την ολοκλήρωση για την εθνική μας, του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Σαρρής πρόδωσε την συμφωνία του Σάντος με τον ΠΑΟΚ

Ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, σε συζητήσεις που είχε κάνει με εκπροσώπους του Τύπου, ομολόγησε πως ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε ζητήσει περισσότερα χρήματα, τα οποία η ΕΠΟ αδυνατούσε να δώσει, ενώ όπως υπογράμμισε είχε πληροφορηθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ!

Αυτό που δεν είπε ο κ. Σαρρής είναι βέβαια πως όταν ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έκανε ήδη προετοιμασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή.

Επί της ουσίας δηλαδή είπε... την μισή αλήθεια, καθώς όντως ο Φερνάντο Σάντος είχε μία πρώτη συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα, όμως ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η απόφαση αυτή μάλιστα ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα (18 Μαίου) του αγώνα με τον Παναθηναϊκού, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν τα Playoff.

Εκτός αν ο κ. Σαρρής είχε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Σάντος πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακόμη και αν ίσχυε όμως αυτό, μετά τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, προφανώς και θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά το ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη...