"Ξέρει 100 κιλά μπάλα ο Κάτσε"

Από gazzetta.gr: Ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Έντβιν Μουράτι, με αφορμή την πρόκριση της Εθνική Αλβανίας στα τελικά του Euro 2016, μίλησε για τον Έργκους Κάτσε και την προσφορά του στην ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
"Ξέρει 100 κιλά μπάλα ο Κάτσε"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις δυνατότητες του Έργκους Κάτσε, αλλά και την πρόκριση της Αλβανίας στα τελικά του EURO. "Είναι η πρώτη φορά που η Αλβανία προκρίνεται στα τελικά του EURO και είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής που είναι της ιταλικής σχολής και βοήθησε πολύ κυρίως στην άμυνα. Παράλληλα, είναι και οι παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα ο Τσάνα, ο οποίος είναι ο ηγέτης στα αποδυτήρια και όλοι τον ακούν".
Για την παρουσία του Κάτσε στην Εθνική Αλβανίας είπε τα εξής: "Μου αρέσει πολύ ο Κάτσε. Είναι ένας τέλειος παίκτης και δεν έχει σημασία που χθες δεν έπαιξε. Είναι νεαρός μόλις 22 ετών και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τη Γαλλία. Είναι πολύ καλός στο κοντρόλ και παίζει με την μπάλα κάτω. Ξέρει εκατό κιλά μπάλα ο Κάτσε".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...