Τι άρεσε και τι όχι στον Τούντορ

Δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε τις δοκιμές του στην διάρκεια της διακοπής της αγωνιστικής δράσης ο Ίγκορ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του στο φιλικό της ανδρικής ομάδας με την Κ20 του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι αυτές τον έχουν βάλει σε ένα γενικότερο προβληματισμό, καθώς έχει καταγράψει και θετικά και αρνητικά σημεία.
Πηγή: metrosport.gr
Τι άρεσε και τι όχι στον Τούντορ

Όπως είχαμε γράψει και στο χθεσινό φύλλο, ο 37χρονος κόουτς έβαλε τον Λέοβατς να καλύπτει την αριστερή πλευρά και μετέθεσε τον Ροντρίγκες στα δεξιά. Και εκεί καταγράφηκε μία σημαντική αδυναμία. Ο 25χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού όλες σχεδόν οι ευκαιρίες της Κ20 γίνονταν από τη συγκεκριμένη πλευρά. Με δεδομένο, όμως ότι έχει παίξει αρκετές φορές τον ίδιο ρόλο στα αριστερά, ο Κροάτης δεν βιάζεται να βγάλει πόρισμα ότι δεν ταιριάζει η θέση στον Ροντρίγκες.

Ο Λέοβατς, από την άλλη, εκτιμά ο Τούντορ ότι σύντομα θα είναι σε φουλ ρυθμούς και θα βοηθήσει πολύ ειδικά όταν παίζει με δύο φορ, Μπερμπάτοφ-Κλάους, στην κορυφή.

Πάμε και στον Ζάιρο που χρησιμοποιήθηκε ως αντι-Πέλκας. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ καλός στο να «μπουκάρει», να μπαίνει κατά μέτωπο, αλλά δεν έχει το «κάθετη πάσα με τη μία» που διαθέτει ο Πέλκας. Αλλά κι αυτός θα δοκιμαστεί ξανά.

Διαβάστε ακόμη...