Ο ΠΑΟΚ στη… Βίβλο του ποδοσφαίρου

Πάθος, ζωντάνια, χρώματα. Συστατικά της τέχνης του ποδοσφαίρου, την οποία ο ΠΑΟΚ μέσω του paokfc.gr φροντίζει να τη συνδυάζει με μια άλλη τέχνη. Το design. Και το αποτέλεσμα τον κάνει εκλεκτό μέλος της Βίβλου του αθλήματος. Του Soccer Bible.
Πηγή: paokfc.gr
Ο ΠΑΟΚ στη… Βίβλο του ποδοσφαίρου

12.10.2015To κορυφαίο περιοδικό γύρω από τα θέματα του design και της γενικότερης κουλτούρας του ποδοσφαίρου φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση ένα κολακευτικό αφιέρωμα για την οπτική ταυτότητα που έχει καθιερώσει ο ΠΑΟΚ μέσω της ιστοσελίδας του.Με τίτλο Visual Football το Soccer Bible αναφέρεται στο σύστημα γραφικών που έχει καθιερώσει το paokfc.gr και το οποίο χαρακτηρίζει ως «ένα μείγμα τεχνικής που χρησιμοποιεί την δυνατή φωτογραφία με το καθαρό graphic design».

Μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα του Soccer Bible – που στο τελευταίο του τεύχος έχει εξώφυλλο τον Ζινεντίν Ζιντάν – στον ΠΑΟΚ αναγράφονται τα εξής: «Είναι ένας σύλλογος που έχει μια απόλυτα κατανοητή προσέγγιση. Δεν είναι μόνο η εικόνα του για την οποία υπερηφανεύεται. Δίνοντας στους οπαδούς του στιγμές από τα παρασκήνια, ο ΠΑΟΚ κερδίζει στα δημιουργικά στοιχεία. Γεφυρώνοντας το κενό ανάμεσα στους φιλάθλους και τους παίκτες, ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πολύ δυνατό brand και ultra cool στυλ».

Ο ΠΑΟΚ μέσα από τη συστηματική δουλειά που γίνεται στο paokfc.gr κατάφερε να μπει ανάμεσα σε brands όπως η Nike, η Adidas, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα και να φιγουράρει στον κορυφαίο και πλέον επιδραστικό, σύγχρονο οδηγό γύρω από τα κορυφαία προϊόντα και τις εξελίξεις στον χώρο του αθλήματος.

Το Soccer Bible, μάλιστα, παρουσιάζει το video του PAOK TV από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφησης και προτρέπει το κοινό του να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του συλλόγου αν έχει «διάθεση για ν' ανακαλύψετε μια νέα ομάδα για ν' ακολουθήσετε» και μιλά για «εμπνευσμένες εκτός γηπέδου πρωτοβουλίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...