K.A.E. Π.Α.Ο.Κ. και Com&Com συνεχίζουν μαζί

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την «Αναπτυξιακή Ε.Π.Ε. – Com&Com» με έδρα την Θεσσαλονίκη,
Πηγή: paokbc.gr
K.A.E. Π.Α.Ο.Κ. και Com&Com συνεχίζουν μαζί

η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής υποστήριξης, ενεργειακών μελετών, διαφήμισης και επικοινωνίας σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, και συμμετέχει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».

Παρουσίαση Com&Com

Η εταιρεία Αναπτυξιακή Ε.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο «Com&Com» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την παροχή σύγχρονων τεχνολογικά και αξιόπιστων ποιοτικά προϊόντων & υπηρεσιών. Αποτελεί σήμερα μία εξελιγμένη εταιρεία η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής υποστήριξης, ενεργειακών μελετών, διαφήμισης και επικοινωνίας σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι πελατοκεντρική και κινείται σε δύο βασικούς άξονες: Προσήλωση στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και εξυπηρέτηση των πελατών, έχοντας ως κύριες αρχές: Ποιότητα – Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία.

Στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην παράλληλη πρόβλεψη επικείμενων αναγκών του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Com&Com λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά σε οτιδήποτε χρειάζεται σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ακόμα και μετά την πώληση.

Δέσμευση για την Com&Com αποτελεί η εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και η συνεχής βελτίωση τους.

Υπηρεσίες της Εταιρίας

Υπηρεσίες Πληροφορικής

Βασικό αντικείμενο του τμήματος είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάπτυξης εργαλείων πληροφορικής προς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Η παροχή των υπηρεσιών περιλαμβάνει σχεδιασμό και δημιουργία εξατομικευμένου λογισμικού με βάση τις ανάγκες που έχει ο κάθε φορέας αναφορικά με υπηρεσίες ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, υπηρεσίες ψηφιοποίησης και τεκμηρίωσης αρχείων, ανάπτυξη portal, εικονικές περιηγήσεις, 3d animation κλπ.

Ευρωπαϊκά προγράμματα και Προγράμματα Δημοσίου

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Com&Com υποστηρίζουν την ανάλυση και αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων χρηματοδότησης ιδιωτικών και δημόσιων φορέων με στόχο τον μακροχρόνιο σχεδιασμό για την καλύτερη απορρόφηση κονδυλίων από τους φορείς. Συγκεκριμένα οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν σε:

Προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε Προγράμματα Διακρατικής, Διασυνοριακής, Διαπεριφερειακής συνεργασίας επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε Επιχειρησιακά Προγράμματα Δημοσίου Τομέα

Παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης εγκεκριμένων έργων και παροχή υποστήριξης στους φορείς κατά την διαχείριση και τον συντονισμό του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων

Κατάρτιση μελετών και αναφορών αξιολόγησης με σκοπό την αποτίμηση των αποτελεσμάτων υλοποιημένων έργων.

Διαβάστε ακόμη...