Περιμένει τους Κουβανούς…

Από inpaok.gr: O Νικολάι Ζελιάσκοφ μίλησε για την πρόκριση στο League Cup και για τους Κουβανούς Χιμένες και Σεπέντα που αναμένεται να ενσωματωθούν με τον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: inpaok.gr
Περιμένει τους Κουβανούς…

 

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά, τόνισε πως: «Εγώ πιστεύω πως αυτό που έγινε δεν ήταν καλό με τα πιτσιρίκια του Άρη που ήρθαν να παίξουν στον αγώνα. Για εμάς ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ. Από εκεί και πέρα, φάνηκε στον αγώνα πως οι νεαροί αθλητές του Άρη είχαν έλλειψη εμπειρίας όπως είναι λογικό. Το μόνο που κρατάω είναι πως συνεχίζουμε στη διοργάνωση».

 

Για το γεγονός πως δεν έπαιξαν Κουρνέτας και Πέτρογλου είπε: «Δεν χρειαζόταν να αγωνιστούν. Αλλά γενικά σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζεις κάτι με τις αλλαγές».

 

Για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, τόνισε: «Η προετοιμασία είχε δυο περιόδους. Η πρώτη, όπου από την αρχή ξεκινήσαμε και κάναμε αρκετά καλή δουλειά σε πολλά πράγματα. Τώρα, είχαμε μια περίεργη εβδομάδα, καθώς είχαμε μόνο έξι παιδιά στις προπονήσεις. Τώρα ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν και τα παιδιά από την Κούβα, να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Σίγουρα θα καθυστερήσουν κάποιοι αυτοματισμοί στην ομάδα που πρέπει να μπούνε, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...