Κρίνεται η ανταλλαγή των εισιτηρίων

Από gazzetta.gr: Στο χέρι της Αστυνομίας είναι πλέον το θέμα της ανταλλαγής των εισιτηρίων μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Αύριο (12/10) θα γνωρίζουν οι δύο ομάδες αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα μετά την συμφωνία των δύο ΠΑΕ.
Πηγή: gazzetta.gr
Κρίνεται η ανταλλαγή των εισιτηρίων

Το μεσημέρι της Δευτέρας( 12/10) στο Καυτανζόγλειο στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, θα καταθέσουν το αίτημα για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι δύο ΠΑΕ μετά από επαφές που είχαν και την Πέμπτη (8/10) κατέληξαν σε συμφώνησαν, με τον Ηρακλή να παραχωρεί 7.000 εισιτήρια στο πέταλο, αλλά και μια σουίτα για να καλύψει τις ανάγκες της η διοίκηση του Δικεφάλου. Μπορεί τα δύο σωματεία να έχον καταλήξει όμως αν η Αστυνομία και η Πολιτεία δεν δώσουν το ΟΚ δεν υπάρχει καμία συμφωνία.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια κρατάει μια αρνητική στάση στις μετακινήσεις οπαδών στα τοπικά ντέρμπι. Θεωρούν πως ακόμα δεν έχουν ωριμάσει οι καταστάσεις για να συνυπάρξουν σε ένα γήπεδο (ανοιχτό ή κλειστό) οπαδοί και των δύο ομάδων. Η Αστυνομία αναμένεται να εισηγηθεί αρνητικά, ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει η Πολιτεία και αφού προηγουμένως ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις των εμπλεκομένων.

Διαβάστε ακόμη...