Αρχίζει με φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ KYANA

Από sport24.gr: Το προφίλ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που σήμερα (Σάββατο 10/10) ρίχνεται με πολλά όνειρα στην μάχη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Πηγή: sport24.gr
Αρχίζει με φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ KYANA

Πολύ ανταγωνιστικός αναμένεται να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ KYANA στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών που ξεκινά αύριο (10/10).

Ο Δικέφαλος ενισχύθηκε σημαντικά και με την συμβολή του πολύπειρου εφόρου, Βασίλη Αγγελίδη, και του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν οι ασπρόμαυρες να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα.

"Καταφέραμε να κρατήσουμε τον βασικό μας κορμό και προσθέσαμε τρεις παίκτριες, που προσδίδουν εμπειρία και ισορροπία στο ρόστερ μας" είπε αρχικά στο Sport24.gr ο τεχνικός του ΠΑΟΚ KYANA, Βασίλης Μασλαρινός, και συνέχισε:

"Με την ελευθερία ένταξης 2ης ξένης στο πρωτάθλημα η ομάδα διαθέτει, πλέον, και την ποιότητα που χρειάζεται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Αρχικά ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού και από εκεί και πέρα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πάντα, φυσικά, θέλουμε να αναδεικνύουμε νέες αθλήτριες, κάτι στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια".

Οσον αφορά το αυριανό (10/10) ματς με τον Ιπποκράτη Κω σημείωσε: "Ο Ιπποκράτης δείχνει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι. Παρόλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί διαθέτει έμπειρο προπονητή και δυνατή έδρα. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση".

Από την πλευρά του ο έφορος της ομάδας, Βασίλης Αγγελίδης, υπογράμμισε: "Εχουμε κάνει δυνατή ομάδα με έμπειρες και καλής ποιότητας αθλήτριες, τις οποίες συμπληρώνουν μικρές και ταλαντούχες παίκτριες. Εχουμε δημιουργήσει το σύνολο με μεγάλη προσοχή και προγραμματισμό από την αρχή του καλοκαιριού, σε συνεργασία, φυσικά, με το τεχνικό τιμ. Η Α1 φέτος θα έχει διακυμάνσεις, τουλάχιστον στις θέσεις από την μέση και κάτω. Οι στόχοι μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη δυάδα και επίσης να προκριθούμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Ξεκινάμε αύριο με τον Ιπποκράτη και αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, αλλά και την διοργανώτρια αρχή".

Ξεχωρίζει η Κλέμονς

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος αρκετές παίκτριες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως η Σταυρίδου, η Σπανίδου, η Τελίδου, η Ρέντμον και η Κατωπόδη. Ομως, η αθλήτρια που αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα και να την σηκώσει στις πλάτες της στα δύσκολα, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, η Λίζα Κλέμονς. Από την Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντ (1,88μ.) άπαντες περιμένουν να ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στη ρακέτα.

Διαβάστε ακόμη...