O Τζιόλης, η εμπειρία των 7 χωρών!

Από thessports.gr: Το κοινό της Τούμπας ήταν κάποιες φορές άδικο απέναντί του, άλλωστε όταν αποκτήθηκε πριν δύο χρόνια, ήταν "άλλος ένας πρώην του Παναθηναϊκού".
Πηγή: thessports.gr
O Τζιόλης, η εμπειρία των 7 χωρών!

Ο χαφ από την Πιερία, πάντως, το... γύρισε και πλέον δεν είναι απλά συμπαθής στον κόσμο, είναι και απαραίτητος για τον Ιγκόρ Τούντορ!
Ο Κροάτης ποντάρει πάνω στον Τζιόλη, ο οποίος έχει παίξει και στα 14 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορτωθεί στην πλάτη του άλλα 3 παιχνίδια με την Εθνική, φτάνοντας τα 17 από τις 16 Ιουλίου, που ξεκίνησε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης, ο Τζιόλης ακολουθεί τις μισές μέρες δικό του πρόγραμμα, έμπνευσης του Αρτίκο, του Ιταλού γυμναστή της ομάδας, για να αναπληρώνει τις δυνάμεις του και να μπορεί να παίζει ακατάπαυστα.
Ούτως ή άλλως, ο Τούντορ ροτέισον δεν κάνει, είναι της άποψης ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι, όσο αυτοί αντέχουν και μέχρι τώρα ο Τζιόλης αντέχει.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ πάει για το 18ο παιχνίδι της σεζόν αύριο κόντρα στην Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη, και την Τρίτη ο Τούντορ τον περιμένει στη Νέα Μεσημβρία, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, αφού Κυριακή – Δευτέρα, υπάρχει ρεπό.

Με τον Τζιόλη ο Τούντορ σκοπεύει να έχει ένα τετ-α-τετ για να δει πως είναι μετά από τόση επιβάρυνση, καθώς ποντάρει πολύ πάνω του για την επόμενη τριάδα αγώνων, που είναι μέσα σε μία εβδομάδα. Κυριακή – Πέμπτη – Κυριακή (ή Δευτέρα), ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με Ηρακλή, Κράσνονταρ και Παναθηναϊκό...
Για τον Τούντορ, ο Τζιόλης είναι η βασική επιλογή στα χαφ (κάποια στιγμή θέλει να τον κάνει δίδυμο με τον Τσίμιροτ), αλλά και μια από τις εναλλακτικές επιλογές στα στόπερ, όπως έδειξε και στα Γιάννενα.

Το εκπληκτικό στην περίπτωση του Τζιόλη, είναι πως την εμπειρία, που κουβαλά την έχει μαζέψει σε 7 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!
Εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο 30χρονος χαφ έχει παίξει στην Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης), στην Ιταλία (Σιένα), στην Γαλλία (Μονακό), στην Ισπανία (Σανταντέρ), στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) και στην Τουρκία (Καϊσέρισπορτ), όπου τον είχε δώσει δανεικό για ένα εξάμηνο ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...